14 Χρόνια Starbucks Christmas Blend


Καφές σπάνιος και απολαυστικός
όπως κάθε Χριστουγεννιάτικη παράδοση 



Όταν επιλέξετε μια συσκευασία του καφέ Starbucks Christmas Blend αυτή την περίοδο, δείτε προσεκτικά. Όπως ακριβώς και ο καφές στο εσωτερικό, η συσκευασία η ίδια είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης. Η Starbucks παρουσίασε για πρώτη φορά το χαρμάνι Christmas Blend το 1984, και από τότε μέχρι σήμερα αποτελεί αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη παράδοση που όλοι την περιμένουν κάθε Νοέμβριο. Κάθε χρόνο, οι  γραφίστες δημιουργούν μια νέα συσκευασία του τελευταίου Christmas Blend vintage. Ας κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο για να δούμε τα τελευταία δεκατρία χρόνια τα δημιουργικά που αναδεικνύουν τη φαντασία, το κέφι και το πνεύμα των εορτών.




Μικρά χειμωνιάτικα χωριά και νύχτες γεμάτες με αστέρια. Εορταστικές στιγμές κάνοντας πατινάζ στον πάγο, τραγουδώντας τα κάλαντα και παίζοντας χιονοπόλεμο. Λαμπερά στολίδια, εορταστικά κλαδιά, δώρα και δέντρα γεμάτα με γιρλάντες και αστέρια. Αυτές είναι μερικές εορταστικές εικόνες που έχουν δώσει χαρά στους λάτρεις του Christmas Blend όλα αυτά τα χρόνια.

Οι φετινές συσκευασίες Christmas Blend και Christmas Blend Espresso Roast


Το σχέδιο του 2018 χαρακτηρίζεται από το λιτό του σχέδιο σε έντονο κόκκινο χρώμα με την τίγρη της Σουμάτρας ως βασικό στοιχείο. Ένα πολυεθνικό χαρμάνι που συνδυάζει τη βαθιά πικάντικη και γλυκιά γεύση των παλαιωμένων κόκκων από τη Σουμάτρα και  τους γεμάτο σώμα γήινους κόκκους από την περιοχή της Ινδονησίας με τους έντονους σε γεύση κόκκους από τη Λατινική Αμερική. Αποτελεί ένα τέλειο δώρο για όσους αγαπούν τον καφέ και τα Χριστούγεννα. Καλές γιορτές!

Σχόλια

  1. Σας γράφω για να εκφράσω την απέραντη λύπη μου για το κλείσιμο του starbucks Χολαργού. Και μάλιστα χωρίς καμιά ειδοποίηση. Ήταν ένας υπέροχος χώρος με εξαιρετικό, ευγενικό προσωπικό, υπαλλήλους. Εξυπηρετούσαν άριστα επαγγελματικά. Χάσαμε ένα στέκι, ένα ωραίο φιλικό χώρο. Να ξαναανοίξει... Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Μαλβίνα Παπαδάκη, μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στα καταστήματα Starbucks της Θεσσαλονίκης ισχύει η άψογη εξυπηρέτηση και το φιλικό, ευγενικό προσωπικό. Και είναι περίεργο γιατί σε άλλη αλυσίδα του χώρου που πηγαίνει καλά, απουσιάζει παντελώς η ευγένεια που χαρακτηρίζει το προσωπικό των Starbucks και παρόλα αυτά ο κόσμος το προτιμάει... Ίσως δείγμα της όχι τόσο καλής καταναλωτικής παιδείας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ CARAMEL MACCHIATO ΟΠΩΣ ΣΤΑ STARBUCKS

Cold Brew ή Iced Americano

Συνταγή για Café au Lait με καραμέλα και αλάτι