3 Μύθοι για τον Καφέ



ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΜΕ 3 ΜΥΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΦΡΕΣΚΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ




Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός καλού καφέ είναι η φρεσκάδα που κρύβει. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με ένα μήλο που τεμαχίζεται, το ίδιο συμβαίνει και με τον καβουρδισμένο καφέ,  που αν μείνει για πολύ ώρα έξω στον αέρα, το οξυγόνο θα εξαλείψει τα αρώματά του.

 ΜΥΘΟΣ 1: Ο καφές δεν λήγει

  

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Οι αεροστεγείς FlavorLock™ συσκευασίες μας διατηρούν τους κόκκους καφέ για 34 εβδομάδες. Μόλις ανοιχτεί μια συσκευασία, ο καφές θα πρέπει να αλεστεί, να αποθηκευτεί σε ένα αεροστεγές δοχείο και να καταναλωθεί μέσα σε μια εβδομάδα.




ΜΥΘΟΣ 2: Αν ο καφές καταψυχθεί θα διατηρηθεί για περισσότερο διάστημα φρέσκος


 


 Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Ο καφές διατηρείται καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν ο καφές αποθηκευτεί στο ψυγείο ή την κατάψυξη, η υγρασία συμπυκνώνεται στον καφέ με αποτέλεσμα να χάνει τη γεύση και το άρωμά του.





ΜΥΘΟΣ 3: Όταν ανοιχτεί η συσκευασία του καφέ, δεν έχει σημασία που θα τον αποθηκεύσουμε

 



 Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Ο καφές πρέπει να αποθηκευτεί σε ένα αδιαφανές και αεροστεγές δοχείο και να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.

Οι ειδικές FlavorLock™ συσκευασίες αποθήκευσης είναι μια άριστη και βολική επιλογή για να διατηρείται ο καφές, αλλά κάθε αεροστεγές και αδιαφανές δοχείο  που εμποδίζει τον καφέ να έρθει σε επαφή με το φως και το οξυγόνο αποτελεί εξίσου καλή εναλλακτική.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ CARAMEL MACCHIATO ΟΠΩΣ ΣΤΑ STARBUCKS

Cold Brew ή Iced Americano

Συνταγή για Café au Lait με καραμέλα και αλάτι