Συνταγή Καφέ «Hot Fudge Caramel Truffle»

Πώς να «μεταμορφώσετε» τον απαλό μας καφέ Guatemala Casi Cielo® σε μια γλυκιά απόλαυση.

Μάθετε πώς να φτιάχνετε αυτή την γλυκιά απόλαυση πλούσιου καφέ, με μια πινελιά λιωμένης σοκολάτας και καραμέλας.

1.  Ρίξτε ισόποση ποσότητα λιωμένης σοκολάτας (κουβερτούρας) και σιροπιού καραμέλας στην αγαπημένη σας κούπα.




         2. Φτιάχνετε μία δόση espresso, με αλεσμένο για espresso  Guatemala Casi Cielo, τη ρίχνετε στην κούπα και ανακατεύετε καλά ώστε να αναμειχθεί με τη ζεστή σοκολάτα και την καραμέλα.


              3. Προσθέστε από πάνω μια μπάλα (ή δύο κουταλιές της σούπας) σαντιγί.



            4. Γαρνίρετε το ρόφημα με σιρόπι καραμέλας και ξύσμα σοκολάτας σύμφωνα με τα δικά σας γούστα.

Συστατικά για ένα ρόφημα:

  • 1 κουταλιά της σούπας λιωμένη σοκολάτα (κουβερτούρα)
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι καραμέλας
  • 1 δόση espresso Guatemala Casi Cielo®
  • Σαντιγί (μια μπάλα ή 2 κουταλιές της σούπας)
  • Σιρόπι καραμέλας και ξύσμα σοκολάτας (ανάλογα με τα δικά σας γούστα σε ποσότητα)
Οδηγίες:

Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και το σιρόπι καραμέλας σε μια κούπα. Φτιάξτε μια δόση espresso Guatemala Casi Cielo®, προσθέστε στην κούπα και ανακατέψτε καλά για να γίνει ενιαίο το μείγμα. Αν θέλετε, προσθέστε από πάνω μια μπάλα σαντιγί και γαρνίρετε την με σιρόπι καραμέλας και ξύσμα σοκολάτας. Σκέτη απόλαυση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ CARAMEL MACCHIATO ΟΠΩΣ ΣΤΑ STARBUCKS

Cold Brew ή Iced Americano

Συνταγή για Café au Lait με καραμέλα και αλάτι