Ποιο είναι το ιδανικό καβούρδισμα για σένα;






Αν ακόμη δεν έχετε γευτεί από τα ελαφριά και μεσαία αρώματα ενός ξανθού καβουρδισμένου καφέ Starbucks μέχρι και την ένταση ενός σκούρου καβουρδισμένου, ίσως δεν έχετε πλήρη εικόνα για πραγματικά μεγάλη ποικιλία καφέδων που υπάρχει και μπορείτε να απολαύσετε. 



Πριν καβουρδιστεί ο καφές μας, οι πράσινοι κόκκοι καφέ μυρίζουν σαν φρέσκα λαχανικά και γλυκά δημητριακά. Η διαδικασία του καβουρδίσματος είναι  αυτή που  αναδεικνύει  το απόλυτα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του καφέ, την οξύτητα, το σώμα, την πλούσια γεύση και το άρωμά του. Η Starbucks εδώ και 45 χρόνια έχει τελειοποιήσει την τέχνη του καβουρδίσματος, έτσι ώστε οι λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν σταθερή υψηλή ποιότητα  σε κάθε κούπα καφέ από κάθε ποικιλία καφέ που καβουρδίζουμε.

Για παράδειγμα, ο Starbucks Veranda Blend® είναι ένας ξανθού καβουρδίσματος καφέ – είναι ο πιο ελαφρύς από όλη την γκάμα- και έχει μια καθαρή και λεπτή γεύση  με λεπτές νότες από αποχρώσεις σκόνης κακάο και ελαφριά καβουρδισμένων καρυδιών. Ο Starbucks Pike Place® Roast είναι μεσαίου καβουρδίσματος καφές με νότες κακάο και καβουρδισμένων καρυδιών. Ο Sumatra   είναι ένας καφές σκούρου καβουρδίσματος με γήινο άρωμα και πικάντικες νότες από βότανα με ελάχιστη οξύτητα και γεμάτο σώμα.



Ακόμα και σε κάθε τύπο καβουρδίσματος, οι ποικιλίες καφές έχουν διαφορετική γεύση: κάθε ποικιλία έχει τον δικό του χαρακτήρα, που προσδιορίζεται από το καβούρδισμά του, την προέλευση του και τη μέθοδο επεξεργασίας ακόμη και από τον τρόπο που τον παρασκευάζετε και τον σερβίρετε. Για αυτόν τον λόγο, ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε αυτόν που σας αρέσει περισσότερο είναι να τους δοκιμάσετε όλους. Φυσικά, οι baristas μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι της γευστικής σας εξερεύνησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ CARAMEL MACCHIATO ΟΠΩΣ ΣΤΑ STARBUCKS

Cold Brew ή Iced Americano

Συνταγή για Café au Lait με καραμέλα και αλάτι